Αστυνομικοί στη Σουηδία σκότωσαν 20χρονο με σύνδρομο Down επειδή κρατούσε πλαστικό όπλο « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αστυνομικοί στη Σουηδία σκότωσαν 20χρονο με σύνδρομο Down επειδή κρατούσε πλαστικό όπλο

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 05, 2018  | 


Αστυνομικοί στην Σουηδία σκότωσαν έναν 20χρονο με σύνδρομο Down γιατί …δεν άφηνε από τα χέρια του ένα ψεύτικο πλαστικό όπλο.

Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης όταν οι αστυνομικές αρχές της Στοκχόλμης ειδοποιήθηκαν για έναν άνδρα που κυκλοφορούσε στο δρόμο μ’ ένα όπλο στα χέρια του.

Τρεις αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και ζήτησαν από τον Έρικ Τορέλ να πετάξει κάτω το όπλο.

Εκείνος δεν το έπραξε και οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν αφού δε συμμορφώθηκε στις εντολές τους.
Ωστόσο, δεν ήξεραν ότι ο Έρικ ήταν άτομο με σύνδρομο Down και το όπλο ήταν πλαστικό.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εντούτοις, λίγο πιο μετά, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.


Όπως παραδέχθηκε η μητέρα του, Καταρίνα Σόντερμπεργκ, που αντιλήφθηκε την απουσία του και δήλωσε την εξαφάνισή του, στο σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Expressen, ο Έρικ δυσκολευόταν πολύ με την ομιλία και τη μόνη λέξη η οποία μπορούσε να πει ήταν «μαμά».

Παραδέχτηκε ότι το εν λόγω παιχνίδι ήταν δώρο της σ’ αυτόν και περιέγραψε το γιο της ως «τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου».

«Είναι αδύνατο να καταλάβω τι έγινε. Ο Έρικ δε θα έβλαπτε ούτε μια μύγα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Σόντερμπεργκ.


Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Έρικ έφευγε ξαφνικά από το σπίτι, όμως, όπως παραδέχτηκε η μητέρα του, πάντα κατάφερναν και τον έβρισκαν.
Με βάση το σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι αστυνομικές αρχές στη Σουηδία έχουν αρχίσει ήδη έρευνα για τη συμπεριφορά των τριών αστυνομικών.Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: