Αγρίνιο: Το λάθος του οδηγού ήταν αδύνατο να διορθωθεί – Η στιγμή που θα θυμούνται για πάντα! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Αγρίνιο: Το λάθος του οδηγού ήταν αδύνατο να διορθωθεί – Η στιγμή που θα θυμούνται για πάντα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 12, 2018  | 

Στο νοσοκομείο η νεαρή οδηγός δικύκλου, μετά από τροχαίο στην οδό Λαμπράκη. Το λάθος του οδηγού που θα θυμούνται και οι δύο για πάντα.

Γυναίκα οδηγός δικύκλου και οδηγός μιικρού φορτηγού θα θυμούνται για πάντα αυτή τη στιγμή. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η γυναίκα οδηγός του δικύκλου, που σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος, γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.

Η νεαρή οδηγός του δικύκλου κινούταν επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ενώ την ίδια στιγμή, στην οδό Αγράφων, που είναι κάθετη στη Λαμπράκη, όπου υπάρχει και σήμανση παραχώρησης προτεραιότητας (στοπ), ένα μικρό φορτηγάκι (βαν) πέρασε τη διασταύρωση χωρίς να δει το δίκυκλο.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Μύκονος: Εισπράξεις που προκαλούν ίλιγγο στο Nammos – Ο λογαριασμός της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ (video)


Από τη σύγκρουση αυτή στη συμβολή των δύο οδών, η νεαρή οδηγός του δικύκλου, που σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, αν και έχασε τις αισθήσεις της. Λίγο μετά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι τις πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από το agriniopress.gr.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: