Παιδεραστής φώναζε 5χρονο αγόρι στο υπνοδωμάτιο του να παίξουν βιντεοπαιχνίδια και το βίασε πάνω από 100 φορές « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Παιδεραστής φώναζε 5χρονο αγόρι στο υπνοδωμάτιο του να παίξουν βιντεοπαιχνίδια και το βίασε πάνω από 100 φορές

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 05, 2018  | 


Ένας άντρας που αγαπούσε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια φυλακίστηκε για 21 χρόνια αφού χρησιμοποίησε το PlayStation και το Xbox του για να προσελκύσει να παιδί ηλικίας πέντε ετών, το οποίο βίασε μέχρι και 100 φορές.

Ο 33χρονος Anwar, κακοποίησε το θύμα αφού το προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του για να παίξει μαζί του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Τα βασανιστήρια του θύματος άρχισαν το 2003, από τότε που μετακόμισε στην ίδια γειτονιά με τον Ali.

Το θύμα πήγε στην αστυνομία πέρυσι, αφότου διαγνώστηκε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, γεγονός που τον αναγκάζει να τρίβει το δέρμα όταν κάνει μπάνιο του τόσο δυνατά που γεμίζει πληγές.

Οι αξιωματικοί πήγαν στο σπίτι του Ali, στο Hyde του Μάντσεστερ όπου βρήκαν γυμνές εικόνες παιδιών στον υπολογιστή του.

Στο δικαστήριο του Μάντσεστερ κρίθηκε ένοχος για το βιασμό πέντε βιασμών παιδιών ηλικίας κάτω των 12 ετών και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

“Η κρεβατοκάμαρα του κατηγορούμενου είχε ένα PlayStation και ένα Xbox και ο καταγγέλλων πήγαινε στο υπνοδωμάτιο του κατηγορούμενου για να παίξει βιντεοπαιχνίδια. Όμως, το 2003, όταν ο καταγγέλλων ήταν μόλις πέντε ετών, ο κατηγορούμενος τον πλησίασε και τον φίλησε. Στη συνέχεια, τον κακοποιούσε σεξουαλικά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια,” είπε ο δικαστής.

Ο Ali δεν παραδέχτηκε την ενοχή του.

“Ένιωσα ότι μπορούσα να εμπιστευτώ τον Anwar αλλά έκλεψε την παιδική μου ηλικία. Έχω αναπτύξει ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και όταν κάνω μπάνιο, τρίβομαι τόσο δυνατά που το δέρμα μου γίνεται κατακόκκινο. Δεν μου είναι εύκολο να το αντιμετωπίσω και δεν μου αρέσει να με αγγίζουν άλλοι άνθρωποι. Όλη αυτή η ιστορία με έχει πάει πίσω.”

Η δικαστής Tina Landale είπε στον Ali: “Αυτή η σεξουαλική κακοποίηση έλαβε χώρα στην κρεβατοκάμαρά σου. Καλούσες το παιδί δήθεν για να παίζετε παιχνίδια και το βίαζες. Η οικογένειά σου δεν ξέρει ότι σου αρέσουν τα νεαρά αγόρια. ”

“Στην κατοχή σου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και εξακολουθείς να ψάχνεις για ανήλικα θύματα μέσω του διαδικτύου.”

Ο Ali θα βρίσκεται στη φυλακή μέχρι το 2043 και μετά την απελευθέρωσή του θα παραμείνει στο μητρώο των παραβατών σεξουαλικών εγκλημάτων για όλη του τη ζωή.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: