Σερβιτόρα είχε κλέψει 1.000 δολάρια πριν από 20 χρόνια και τα επέστρεψε τώρα « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σερβιτόρα είχε κλέψει 1.000 δολάρια πριν από 20 χρόνια και τα επέστρεψε τώρα

Κατηγορία Περίεργα στις   Αυγούστου 03, 2018  | 

Μία πρώην σερβιτόρα έστω κι αργά κατάλαβε το λάθος της και επέστρεψε 1.000 ευρώ που είχε κλέψει από εστιατόριο όπου δούλευε τη δεκαετία του 90'.

Μία πράξη που μετάνιωνε για όλη της τη ζωή. Μία γυναίκα δούλευε για το χαρτζιλίκι της σε εστιατόριο της Αριζόνα όταν ήταν φοιτήτρια.

Έπειτα από παρόρμηση μίας φίλης της έκλεψε ένα μεγάλο ποσό. Έπειτα από πολλά χρόνια που δεν άντεχε να ζει με τις τύψεις, έτσι έγραψε ένα ανώνυμο γράμμα στην οικογένεια που έχει το μαγαζί και μέσα στον φάκελο έβαλε το κλεμμένο ποσό:

«Για κάποιο ηλίθιο λόγο το έκανα. Δεν είχα κλέψει τίποτα μέχρι τότε. Μεγάλωσα στην εκκλησία. Ήμουν πολύ κακή σερβιτόρα και με διώξατε πολύ γρήγορα. Πέρασαν πάνω από 20 χρόνια, αλλά ακόμα κουβαλάω το βάρος. Σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που έκλεψα από εσάς. Ελπίζω να δεχτείτε τη συγγνώμη μου και τα λεφτά που σας επιστρέφω με μεγάλη καθυστέρηση», έγραψε μεταξύ άλλων. 

gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: