Φρίκη στο Αφγανιστάν: Πάντρεψαν 10χρονη με 30χρονο και τη βασάνισε μέχρι θανάτου! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Φρίκη στο Αφγανιστάν: Πάντρεψαν 10χρονη με 30χρονο και τη βασάνισε μέχρι θανάτου!

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 01, 2018  | 

Μόλις 10 ετών ήταν η Χαμέγια όταν την υποχρέωσαν να παντρευτεί έναν άνδρα 30 ετών. Το κορίτσι υπέστη φρικτά βασανιστήρια με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο Αφγανιστάν.

Το άψυχο κορμάκι της βρέθηκε σε χωράφι στο βορειοδυτικό Αφγανιστάν την Κυριακή (29.07.2018). Το παιδί είχε παντρευτεί τον 30χρονο Άσραφ στο πλαίσιο ενός “μπαντάλ”, ενός γάμου στο πλαίσιο ανταλλαγής κοριτσιών. Η πρακτική αυτή απαγορεύεται θεωρητικά στο Αφγανιστάν, ωστόσο συνεχίζεται ιδίως σε πιο απομονωμένες περιοχές, όπως εκείνη του Μπαντγκίς βορειοδυτικά, απ’ όπου καταγόταν το παιδί.

Αφγανιστάν: Άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού οι γυναίκες

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κυβερνήτη του Μπαντγκίς, Τζάμσιντ Σαχαμπί, “ένα κορίτσι της οικογένειας της Χαμέγια παντρεύτηκε έναν συγγενή του μέλλοντος συζύγου της Άσραφ. Ως αντάλλαγμα, έδωσαν την Χαμέγια στον Άσραφ”. Το κορίτσι ήταν ηλικίας 7 έως 10 ετών, εξήγησε ο ίδιος.

Όμως, όταν, για άγνωστους λόγους, “ο συγγενής του Άσραφ δολοφόνησε τη σύζυγό του, εκείνος, ως αντίποινα, βασάνισε τη Χαμέγια μέχρι θανάτου. Κατόπιν, διέφυγε σε μια περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν” συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Ο Νακιμπουλάτζ Αμινί, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μπαντγκίς εξήγησε ότι το κοριτσάκι “είχε πρόσφατα εγκαταλείψει το σπίτι του συζύγου της για να επιστρέψει στο πατρικό της, όμως, έπειτα από συστάσεις των προυχόντων, ο πατέρας της την οδήγησε πίσω στον σύζυγό της”.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: