Κατέγραψε με κάμερα τον εμπρησμό! Συγκλονιστικές εικόνες και μια σύλληψη στην Αμαλιάδα (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Κατέγραψε με κάμερα τον εμπρησμό! Συγκλονιστικές εικόνες και μια σύλληψη στην Αμαλιάδα (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Ιουλίου 24, 2018  | 

Ο άνθρωπος έτυχε να περνάει από το σημείο και...με τις εικόνες που κατέγραψε, οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός άνδρα, 51 ετών από τα Σαβάλια, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο δράστης δύο πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο πυρκαγιές ξέσπασαν η μία μετά την άλλη. Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε πρανές οδού, μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων Σαβαλίων και Ροβιάτας και είχε ως αποτέλεσμα να καούν 40 τμ. και η δεύτερη εκδηλώθηκε σε κοντινή απόσταση από την πρώτη και είχε ως αποτέλεσμα να καούν 350 τμ.

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε και στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου αφού κατακλύστηκε από πυκνούς καπνούς με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Τον έπιασε «στα πράσα» με την κάμερα!
Πολίτης που βρέθηκε κοντά στο σημείο εκδήλωσης των δύο πυρκαγιών αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άνδρα και κάτι του κίνησε την περιέργεια λόγω της συμπεριφοράς και των κινήσεών του. Ο πολίτης αντιλήφθηκε την εκδήλωση της πρώτης πυρκαγιάς και υποψιασμένος ακολούθησε τον μυστηριώδη άνδρα, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Με το κινητό του τηλέφωνο μάλιστα τον βιντεοσκόπησε, να περπατάει και… να βάζει και την δεύτερη φωτιά! Όλα, τα περιέγραψε στα social media, όπου ανέβηκαν και τα βίντεο από το περιστατικό.
Αμέσως ο πολίτης κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και κατήγγειλε το περιστατικό και παράλληλα, βρήκε εν κινήσει περιπολικό της Αστυνομίας, ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το συμβάν και άμεσε επενέβησαν και έπιασαν τον 51 ετών άνδρα, τον οποίο και εν συνεχεία παρέδωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Το Ανακριτικό τμήμα σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για εμπρησμό από πρόθεση, για τις δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν μεταξύ Σαβαλίων και Ροβιάτας. Χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ωστόσο η υπόθεση δεν εκδικάστηκε χθες, αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται αύριο να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: