«Γητευτής κροκοδείλων», έβαλε το χέρι του στο στόμα του ερπετού, μέχρι που εκείνο έκλεισε ξαφνικά τα σαγόνια του (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σε πόσο καιρό θα καθαρίσουν οι πνεύμονες, αν κόψετε σήμερα το κάπνισμα

Καπνίζατε επί πολλά χρόνια τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα; Ξαφνικά νιώσατε πως η αναπνοή σας δεν σας αρκεί και αποφασίσατε να το κόψετ...

«Γητευτής κροκοδείλων», έβαλε το χέρι του στο στόμα του ερπετού, μέχρι που εκείνο έκλεισε ξαφνικά τα σαγόνια του (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Ιουλίου 31, 2018  | 


Το κοινό παρακολουθούσε με αγωνία τον γητευτή των κροκοδείλων να βάζει το χέρι του μέχρι τον ώμο, μέσα στο ορθάνοιχτο στόμα ενός κροκόδειλου. Ήταν μέρος της παράστασης του γητευτή στον ζωολογικό κήπο του Ποκαχάρα στην Ταϊλάνδη.

Ο κροκόδειλος άνοιξε το στόμα του και ο 45χρονος γητευτής που το όνομα του είναι Τάο, έβαλε το χέρι του μέσα. Το κοινό βαστούσε την αναπνοή του. 

Ο κροκόδειλος παρέμενε με το στόμα ανοιχτό και εντελώς ξαφνικά, κλείνει τα βαριά σαγόνια του και εγκλωβίζει το χέρι του Τάο. 

Θα μπορούσε με μια απλή κίνηση να τον διαμελίσει, όμως ο Τάο κατάφερε και το έβγαλε γρήγορα από μέσα αποκομίζοντας μόνο ελαφριά τραύματα.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: