Τεμπέλης από τους λίγους (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Τεμπέλης από τους λίγους (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Ιουλίου 30, 2018  | 

Έτσι αποφάσισε να κόψει το γρασίδι στον κήπο,

Όταν πρέπει να κάνεις μια δουλειά που στα μάτια σου μοιάζει με αγγαρεία τότε ψάχνεις ή να τη φορτώσεις σε κάποιον άλλο ή να βρεις έναν τρόπο να την κάνεις πιο ευχάριστη.

Αυτό προφανώς ισχύει και στην περίπτωση του τύπου που ανέλαβε να κόψει το γρασίδι στον κήπο ενός σπιτιού.

Επειδή προφανώς δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να το κάνει με τον συμβατικό τρόπο, σκαρφίστηκε πατέντα για να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα.

Πήρε, λοιπόν, το οικογενειακό βανάκι, στήριξε με κάποιο τρόπο τη μηχανή του γκαζόν στο χώρο του πορτμπαγκάζ και άρχισε να γυρίζει γύρω από το σπίτι ώστε να καθαρίσει το μέρος από τα χόρτα που είχαν μεγαλώσει.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουλίου στο Νταντάλκ του Οντάριο και δεν πέρασε απαρατήρητο από τον γείτονα που το κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του.

«Ο γείτονάς μου προσπαθούσε να κόψει το γρασίδι που είχε μεγαλώσει. Η λύση του ήταν να προσαρμόσει τη μηχανή του γκαζόν στο πίσω μέρος του βαν και να κάνει γύρους γύρω από το ακίνητο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας. Αν μη τι άλλο ευρηματικό, αν και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ομοιόμορφο...


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: