Η πόλη που θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα και τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ δεν υπάρχει (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Η πόλη που θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα και τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ δεν υπάρχει (video)

Κατηγορία Αθλητικά στις   Ιουλίου 31, 2018  | 

Το Λουσάιλ φτιάχνεται από το μηδέν και θα κοστίσει 45 δισ. δολάρια,

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας πέρασε στην ιστορία, με τη Γαλλία να κατακτά το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το 2022 στο Κατάρ. Θα είναι το πρώτο Μουντιάλ στην ιστορία που θα πραγματοποιηθεί χειμερινή περίοδο (Νοέμβριο και Δεκέμβριο).

Χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση, αλλά με τεράστια οικονομική δύναμη, το Εμιράτο έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα απέραντο εργοτάξιο.

Πέρα από τα στάδια και τις εγκαταστάσεις όμως, έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή από το μηδέν μιας ολόκληρης πόλης στην έρημο. Η πόλη του Λουσάιλ - «μια πόλη με όραμα, μια πραγματική πόλη του μέλλοντος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, εκτείνεται σε μια περιοχή 38 τετραγωνικών χιλιομέτρων και όταν ολοκληρωθεί θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 450.000 ανθρώπους (200.000 μόνιμους κατοίκους, 170.000 εργαζόμενους και 80.000 τουρίστες,

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: