Ζωολογικός κήπος στις Φιλιππίνες προσφέρει μασάζ από... πύθωνα (pics) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Ζωολογικός κήπος στις Φιλιππίνες προσφέρει μασάζ από... πύθωνα (pics)

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 30, 2018  | 

Έναν διαφορετικό τρόπο βρήκαν οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στις Φιλιππίνες για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν.

Ένας ζωολογικός κήπος στις Φιλιππίνες προσφέρει έναν... διαφορετικό τρόπο χαλάρωσης στους επισκέπτες του, τους γενναιότερους τουλάχιστον εξ αυτών!

Οι τουρίστες που επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ με έναν... πύθωνα βάρους (μόλις) 50 κιλών!Στις φωτογραφίες φαίνεται το φίδι να τυλίγεται γύρω από το σώμα μιας γυναίκας, προσφέροντάς της ένα αναζωογονητικό μασάζ!

Ο πύθωνας επελέγη σαν... μασέρ λόγω του βάρους του και της χαμηλής θερμοκρασίας σώματος.


Ένας εργαζόμενος στο Πάρκο Κροκοδείλων στην πόλη Νταβάο εξηγεί: «Το κλειδί για να απολαύσετε το φίδι μασάζ είναι να χαλαρώσετε, όπως κάνετε σε κάθε άλλο μασάζ. Οι πύθωνες είναι πολύ φιλικοί, αλλά αν αισθανθούν ότι είστε αγχωμένοι γίνονται κι εκείνοι νευρικοί».

Η Ρέναλιν Τζάινγκα, η οποία απήλαυσε πρόσφατα αυτή την ομολογουμένως διαφορετική υπηρεσία δήλωσε ότι «αξίζει πολύ για 1,40 δολάρια».

Πηγή: reader.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: