Φρίκη: Έκαψε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε το γαμπρό του (pics) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Φρίκη: Έκαψε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε το γαμπρό του (pics)

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 25, 2018  | 

Με εφιαλτικό τρόπο αποφάσισε ένας πατέρας να εμποδίσει την κόρη του να παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον οποίο θεωρούσε κατώτερό της.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας αυτός έκαψε ζωντανή την κόρη του γιατί δεν συμμορφώθηκε στις επιταγές της οικογένειάς της να εγκαταλείψει τον άνδρα που είχε ερωτευθεί, επειδή ανήκε σε άλλη κάστα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε επαρχία της Ινδίας, στο κρατίδιο Μάντχια Πράντες. Η 19χρονη Λάξμι Μπάι ήταν αποφασισμένη να εγκαταλείψει την οικογένειά της και να πάει να παντρευτεί τον αγαπημένο της Ρατζκουμάρ.

Ο 52χρονος πατέρας της ήταν ωστόσο αποφασισμένος να τη σταματήσει με κάθε τρόπο. Όπως είπε ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας, εκείνη ήταν στον δρόμο για το δικαστήριο όπου θα τελείτο ο γάμος τους και είχε επιστρέψει σπίτι να πάρει τα έγγραφα που αποδείκνυαν την ηλικία της ώστε να μπορούν να παντρευτούν ελεύθερα.

Ερχόταν σ' εμένα όταν ο πατέρας της την έσυρε μακριά μου, είπε ο νεαρός άνδρας. Στη συνέχεια της έριξε κηροζίνη και της έβαλε φωτιά.

Το κορίτσι πέθανε με φριχτό τρόπο ενώ οι γείτονες που προσέτρεξαν για βοήθεια δεν κατάφεραν να σταματήσουν το δράμα. Ο πατέρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της ενώ υπό κράτηση είναι και ο αδερφός της.
Πληροφορίες: enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: