Έκανε σeξ με άλογο κι υποστήριξε ότι το άλογο τον... προκάλεσε « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Έκανε σeξ με άλογο κι υποστήριξε ότι το άλογο τον... προκάλεσε

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 23, 2018  | 

Δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση διάρρηξης σε στάβλο στην επαρχία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, έπειτα από κλήση του ιδιοκτήτη, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο εισβολέας δεν ήταν κάποιος κλέφτης ή άλλου είδους κακοποιός, αλλά ένας κτηνοβάτης που μόλις είχε ολοκληρώσει την συνεύρεσή του με ένα άλογο.

Σαν να μην έφτανε όμως η αηδιαστική του πράξη, ο κτηνοβάτης Γουέμπ Τζάκσον αποφάσισε να εφεύρει την πιο ακραία δικαιολογία ώστε να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Έτσι, ο αθεόφοβος νεαρός άντρας υποστήριξε πως το άλογο ευθύνεται για την σεξουαλική πράξη, καθώς τον προκάλεσε μυρίζοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός του και κοιτάζοντάς τον στα μάτια.

Βέβαια, όπως είναι προφανώς, οι ισχυρισμοί του δράστη δεν στάθηκαν αρκετοί για να πείσουν τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν και του έκοψαν πρόστιμο 700 δολάρια, πριν καταδικαστεί από τοπικό δικαστήριο σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή.

Έτσι, για να μην υποκύψει ξανά στον πειρασμό και το ερωτικό κάλεσμα του αλόγου.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: