Έκανε σeξ με άλογο κι υποστήριξε ότι το άλογο τον... προκάλεσε « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Έκανε σeξ με άλογο κι υποστήριξε ότι το άλογο τον... προκάλεσε

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 23, 2018  | 

Δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση διάρρηξης σε στάβλο στην επαρχία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, έπειτα από κλήση του ιδιοκτήτη, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο εισβολέας δεν ήταν κάποιος κλέφτης ή άλλου είδους κακοποιός, αλλά ένας κτηνοβάτης που μόλις είχε ολοκληρώσει την συνεύρεσή του με ένα άλογο.

Σαν να μην έφτανε όμως η αηδιαστική του πράξη, ο κτηνοβάτης Γουέμπ Τζάκσον αποφάσισε να εφεύρει την πιο ακραία δικαιολογία ώστε να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Έτσι, ο αθεόφοβος νεαρός άντρας υποστήριξε πως το άλογο ευθύνεται για την σεξουαλική πράξη, καθώς τον προκάλεσε μυρίζοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός του και κοιτάζοντάς τον στα μάτια.

Βέβαια, όπως είναι προφανώς, οι ισχυρισμοί του δράστη δεν στάθηκαν αρκετοί για να πείσουν τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν και του έκοψαν πρόστιμο 700 δολάρια, πριν καταδικαστεί από τοπικό δικαστήριο σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή.

Έτσι, για να μην υποκύψει ξανά στον πειρασμό και το ερωτικό κάλεσμα του αλόγου.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: