Το υπόστεγο έκρυβε μια επικίνδυνη έκπληξη « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Το υπόστεγο έκρυβε μια επικίνδυνη έκπληξη

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 26, 2018  | 

«Για να δούμε αν μπορείτε να τον εντοπίσετε»,

Μια δυσάρεστη και συνάμα επικίνδυνη έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη μιας κατοικίας στο Κούλουμ του Κουίνσλαντ. Ψάχνοντας να βρει κάτι στο υπαίθριο υπόστεγο που υπάρχει στην αυλή του σπιτιού του εντόπισε ένα γιγαντιαίο φίδι.

Στο σημείο έσπευσε ο ειδικός Μαξ Τζάκσον, ο οποίος μάλιστα είχε παιχνιδιάρικη διάθεση αναρτώντας στον Facebook μια φωτογραφία από το ακατάστατο υπόστεγο, γράφοντας το εξής: «Βρες το φίδι. Υπάρχει ένας Ταπιτοπύθωνας 2-2,5 μέτρων κρυμμένος σε αυτό το υπαίθριο υπόστεγο... για να δούμε αν μπορείτε να τον εντοπίσετε».

Οι χρήστες μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν, λέγοντας οι περισσότεροι πως θα βρίσκεται κάπου στη σκεπή. Κι όμως το φίδι βρισκόταν κουλουριασμένο κάτω από δύο μαύρα κουτιά, σε σημείο που δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις.

Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα συναντάται στην Αυστραλία, την Παπούα Νέα Γουϊνέα, την Ινδονησία και τις Νήσους Σολομώντα. Τους πιο κρύους μήνες συνηθίζει να τρυπώνει σε υπόστεγα και σοφίτες για να κρυφτεί.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: