Το υπόστεγο έκρυβε μια επικίνδυνη έκπληξη « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Το υπόστεγο έκρυβε μια επικίνδυνη έκπληξη

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 26, 2018  | 

«Για να δούμε αν μπορείτε να τον εντοπίσετε»,

Μια δυσάρεστη και συνάμα επικίνδυνη έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη μιας κατοικίας στο Κούλουμ του Κουίνσλαντ. Ψάχνοντας να βρει κάτι στο υπαίθριο υπόστεγο που υπάρχει στην αυλή του σπιτιού του εντόπισε ένα γιγαντιαίο φίδι.

Στο σημείο έσπευσε ο ειδικός Μαξ Τζάκσον, ο οποίος μάλιστα είχε παιχνιδιάρικη διάθεση αναρτώντας στον Facebook μια φωτογραφία από το ακατάστατο υπόστεγο, γράφοντας το εξής: «Βρες το φίδι. Υπάρχει ένας Ταπιτοπύθωνας 2-2,5 μέτρων κρυμμένος σε αυτό το υπαίθριο υπόστεγο... για να δούμε αν μπορείτε να τον εντοπίσετε».

Οι χρήστες μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν, λέγοντας οι περισσότεροι πως θα βρίσκεται κάπου στη σκεπή. Κι όμως το φίδι βρισκόταν κουλουριασμένο κάτω από δύο μαύρα κουτιά, σε σημείο που δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις.

Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα συναντάται στην Αυστραλία, την Παπούα Νέα Γουϊνέα, την Ινδονησία και τις Νήσους Σολομώντα. Τους πιο κρύους μήνες συνηθίζει να τρυπώνει σε υπόστεγα και σοφίτες για να κρυφτεί.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: