Απίστευτο βίντεο: Αστροναύτης έπαιξε συνθεσάιζερ σε συναυλία από το διάστημα! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σε πόσο καιρό θα καθαρίσουν οι πνεύμονες, αν κόψετε σήμερα το κάπνισμα

Καπνίζατε επί πολλά χρόνια τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα; Ξαφνικά νιώσατε πως η αναπνοή σας δεν σας αρκεί και αποφασίσατε να το κόψετ...

Απίστευτο βίντεο: Αστροναύτης έπαιξε συνθεσάιζερ σε συναυλία από το διάστημα!

Κατηγορία Viral στις   Ιουλίου 25, 2018  | 

Στο Φεστιβάλ Jazz Open της Στουτγκάρδης

Οι Kraftwerk, το γερμανικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής, καλωσόρισαν έναν πολύ ξεχωριστό καλεσμένο κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στο Φεστιβάλ Jazz Open της Στουτγκάρδης.

Ήταν ο Γερμανός αστροναύτης Αλεξάντερ Γκερστ, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της Γης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Καλησπέρα Kraftwerk! Καλησπέρα Στουτγκάρδη! Είμαι ένας από τους έξι ανθρώπους στο διάστημα, στο φυλάκιο της ανθρωπότητας, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), 400 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας» είπε ο Γκερστ στο κοινό της συναυλίας, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης από το διάστημα.

«Ο ISS είναι μία ανθρωπο-μηχανή (Man-Machine, τίτλος άλμπουμ των Kraftwek) το πιο πολύπλοκο και πολύτιμο εργαλείο που έχει κατασκευάσει ποτέ η ανθρωπότητα» συνέχισε.

«Εδώ στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Columbus, ο διάδοχος του Spacelab, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA), ερευνά πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή στη Γη.

Περισσότερα από 100 διαφορετικά έθνη συνεργάζονται ειρηνικά εδώ και επιτυγχάνουν πράγματα που δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει ένα μόνο έθνος. Αναπτύσσουμε τεχνολογίες στον ΔΔΣ για να ξεπεράσουμε τους σημερινούς ορίζοντές μας» ανέφερε.

Ο Γερμανός αστροναύτης έπαιξε μαζί με το διάσημο συγκρότημα το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας, το Spacelab του 1978, με ένα virtual synthesizer.


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: