Μύκονος: Κατέσχεσαν καπνό που θα γέμιζε τους ναργιλέδες όλης της Αθήνας! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Μύκονος: Κατέσχεσαν καπνό που θα γέμιζε τους ναργιλέδες όλης της Αθήνας!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Ιουλίου 23, 2018  | 

Οι τελωνειακοί εντόπισαν έξι βαλίτσες και δυο χαρτόκουτα, που προέρχονταν απο την Βηρυττό  - Σύρος πολιτικός προσφυγας ο μεταφορέας των πακέτων

Μεγάλη επιτυχία της τελωνειακής αρχής Μυκόνου που εντόπισε και κατέσχεσε 235 κιλά καπνικών προιόντων ( για ναργιλέ) αξίας διαφυγόντων δεσμών 110.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr χθες το βράδυ γύρω στις 23.00 στο αεροδρόμιο τη Μυκόνου, οι τελωνειακοί που εκτελούσαν βάρδια εντόπισαν έξι βαλίτσες και δυο χαρτόκουτα, που προέρχονταν απο την Βηρυττό με ενδιάμεσο σταθμό την Μύκονο και τελικό προορισμό την Αθήνα χωρίς ωστόσο να έχουν περάσει από τον τελωνειακό έλεγχο.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι του αεροδρομίου εντόπισαν τις βαλίτσες και προσπάθησαν να τις σηκώσουν, διαπιστώνοντας έτσι το υπερβολικό τους βάρος. Αν και στην περασμένη κορδέλα στα χερούλια των αποσκευών αναγραφόταν το βάρος τους, 20 κιλά η κάθε μία, αποδειχθηκε ότι χρειάζονταν τουλάχιστον δυο άτομα για μπορέσουν να σηκώσουν τις αποσκευές. 

Αμεσως δόθηκε η εντολή να μην επιβιβαστούν οι αποσκευές στο αεροπλάνο για Αθήνα, ενώ απο τα μεγάφωνα αεροδρομίου ειδοποιήθηκαν οι κάτοχοι τους να προσέλθουν στο σημείο οπου φυλλάσονταν οι αποσκευές. 

Πρόκειται για έναν πολιτικό πρόσφυγα απο την Συρία και έναν Λιβανέζο, οι οποίοι αφού ερωτήθηκαν για το περιεχόμενο των αποσκευών τους, ομολόγησαν ότι υπήρχαν παρασκευάσματα καπνού για χρήση ναργιλέ. 

Οι δυο ανδρες μαζι με τις αποσκευές οδηγήθηκαν στο γραφείο του τελωνείου και εκεί άνοιξαν τις αποσκευές όπου και διαπιστώθηκε η κατοχή 235 κιλών καπνού για ναργιλέ διαφόρων γεύσεων αξίας διαφυγόντων δασμών 110.000 ευρώ με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να διατεθεί σε καφέ και μπαρ που κάνουν χρήση ναργιλέ. Ειδοποιήθηκε το Α.Τ Μυκόνου και δυο αστυνομικοί που έσπευσαν στο χώρο του τελωνείου συνέλαβαν τους δυο άνδρες.


protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: