Πως αυτοκτόνησε ο Τζορτζ Μάικλ υποστηρίζει ο πρώην σύντροφός του- Τι απαντά η οικογένεια « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Πως αυτοκτόνησε ο Τζορτζ Μάικλ υποστηρίζει ο πρώην σύντροφός του- Τι απαντά η οικογένεια

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 23, 2018  | 

Έντονη δυσαρέσκεια έχουν προκαλέσει στην οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ οι ισχυρισμοί του πρώην συντρόφου του πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων, στα γενέθλια της μητέρα του, και όχι ανήμερα όπως πιστεύεται.    

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος το Τζορτζ Μάικλ προήλθε από φυσικά αίτια οπότε δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω διερεύνηση. Ωστόσο, σε emails του ο Φαουάζ, αναφέρει πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε, προσθέτοντας: «Χρειάστηκε πέντε απόπειρες». 

Συγκεκριμένα, ο Φαντί Φαουάζ φέρεται να αναφέρει στα emails τα εξής: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάει ο κόσμςο τι έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων. Λοιπόν ο Τζορτζ πέθανε στα γενέθλια της της μητέρας του, οπότε αυτό ίσως απαντήσει μερικά ερωτήματα. Για να μην αναφέρω και πως χρειάστηκε πέντε απόπειρες για να καταφέρει να βάλει τέλος στη ζωή του. Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία». 

Ο 45χρονος πρώην κομμωτής ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ στο σπίτι. Το ζευγάρι είχε μια προβληματική σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια, πριν τον θάνατο του τραγουδιστή, και την παραμονή των Χριστουγέννων ο Φαντί Φαουάζ είχε κοιμηθεί εκτός σπιτιού, στο αυτοκίνητό του.    

Πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή, σχολίασε σχετικά: «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι λανθασμένοι και δεν συνάδουν με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, που συμπέρανε πως ο Τζορτζ πέθανε από φυσικά αίτια. Αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία θα γινόταν έρευνα. Είναι πολύ θλιβερό για την οικογένεια του Τζορτζ και τους φίλους του, που ήδη έχουν υποφέρει από την απώλειά του, να έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους ιστορίες». 

Πηγή: lifo.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: