Πήγε για ψάρεμα, μολύνθηκε από βακτήρια και έχασε τη ζωή του « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Πήγε για ψάρεμα, μολύνθηκε από βακτήρια και έχασε τη ζωή του

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 26, 2018  | 


Ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους στο πόδι και 24ωρα αργότερα υπέκυψε.

Τραγική κατάληξη είχε για έναν άνδρα το ψάρεμα στον Κόλπο του Μεξικού, καθώς μολύνθηκε από βακτήρια βίμπριο και λίγα 24ωρα αργότερα υπέκυψε.

Σύμφωνα με το FOX News, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 21/7 στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 24 έως 36 ώρες.

Οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης ανέφεραν την Τρίτη πως ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους στο πόδι, στο οποίο είχε πληγές. Μάλιστα χρειάστηκε να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό για να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη.

Η περιφέρεια δημόσιας υγείας του Κόρπους Κρίστι ανέφερε πως τα βακτήρια βίμπριο εντοπίζονται στα παράκτια ύδατα που ζουν και τα στρείδια. Τα εν λόγω βακτήρια εισέρχονται στον οργανισμό μέσω ανοιχτών πληγών ή καταναλώνοντας ωμά ή βρασμένα οστρακοειδή.

Σύμφωνα με το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων, τα εν λόγω βακτήρια προκαλούν περίπου 80.000 ασθένειες και 100 θανάτους ετησίως στις ΗΠΑ, ενώ η παρουσία τους είναι εντονότερη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Την περασμένη εβδομάδα ένας άνδρας πέθανε έχοντας καταναλώσει στρείδια σε εστιατόριο του Σεϊρασότα, τα οποία περιείχαν βακτήρια βίμπριο.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: