Εφιάλτης για ανήλικη: Τη βίαζε ο αδερφός της, την άφησε έγκυο δύο φορές, αλλά έκλεισαν ΑΥΤΗ φυλακή! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Εφιάλτης για ανήλικη: Τη βίαζε ο αδερφός της, την άφησε έγκυο δύο φορές, αλλά έκλεισαν ΑΥΤΗ φυλακή!

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 23, 2018  | 


Αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που ζει μία ανήλικη στην Ινδονησία.

Η είδηση του βιασμού μιας 15χρονης από τον ίδιο της τον αδερφό προκαλεί από μόνη της σοκ και αποτροπιασμό. Το γεγονός μάλιστα ότι έμεινε και έγκυος επιτείνει την αίσθηση της φρίκης.

Και όμως το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού δεν τελείωσε εκεί, καθώς την έκλεισαν και φυλακή!

Ο λόγος; Επειδή αποφάσισε να κάνει έκτρωση!

Σύμφωνα με την «Jakarta Post», οι κάτοικοι του χωριού Jambi ανακάλυψαν ένα αρσενικό έμβρυο σε φυτεία φοινικέλαιου, με αποτέλεσμα να σημάνουν συναγερμό. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η μητέρα ήταν μια 15χρονη, η οποία οδηγήθηκε αμέσως στο δικαστήριο αφού στην Ινδονησία απαγορεύονται οι εκτρώσεις, εκτός και αν κινδυνεύει η ζωή της εγκύου.

Και μπορεί το κοριτσάκι να εξομολογήθηκε πως ο 17χρονος αδελφός της ήταν αυτός που την άφησε έγκυο, αφού πρώτα τη βίασε, ωστόσο καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή για την έκτρωση.

Από την άλλη, ο αδελφός της κρίθηκε ένοχος επίσης για την έκτρωση, αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν μάλιστα αρχικά το κορίτσι να φυλακιστεί για ένα χρόνο και ο αδελφός της για επτά.

Όπως μετέδωσε, δε, το Sky News, επικαλούμενο μαρτυρία από υπάλληλο του δικαστηρίου, ο νεαρός Ινδονήσιος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την αδελφή του οκτώ φορές μέσα σε περίπου ένα χρόνο.

Αποκάλυψε επίσης πως η 15χρονη είχε αποβάλει μερικούς μήνες πριν μείνει ξανά έγκυος, ενώ κατηγορίες φέρεται να αντιμετωπίζει και η μητέρα της επειδή τη βοήθησε στην έκτρωση…

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει Νόμου, στην Ινδονησία η άμβλωση πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματία γιατρό, μέσα στις πρώτες έξι εβδομάδες της κύησης και μόνο όταν η ζωή της μητέρας βρίσκεται σε κίνδυνο.

newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: