Φθιώτιδα: Οι κλέφτες βούτηξαν και τον σκύλο! Όμως αυτό ήταν τους πρόδωσε… « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Φθιώτιδα: Οι κλέφτες βούτηξαν και τον σκύλο! Όμως αυτό ήταν τους πρόδωσε…

Κατηγορία Ελλάδα στις   Ιουλίου 30, 2018  | 

Όταν στις αρχές Απριλίου ο διαρρήκτες έμπαιναν σε σπίτι, κλέβοντας χρήματα, χρυσαφικά, άλλα αντικείμενα αξίας και ένα από τα σκυλιά της ιδιοκτήτριας, σίγουρα δεν περίμεναν πως το ζώο θα ήταν η αιτία που θα οδηγούνταν στην δικαιοσύνη.

Οι δράστες είναι Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό Μαύρικα στην Καρδίτσα. Είχαν μπει στο  σπίτι στο Μαρίνι Στυλίδας, και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της είχαν κλέψει 1500 Ευρώ, κοσμήματα αξίας 15 χιλιάδων Ευρώ, ηλεκτρονικές, συσκευές, ρούχα και ένα από τα 4 σκυλιά της.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα, χωρίς όμως να εντοπίσουν τους δράστες. Χθες το βράδυ όμως, η τύχη των διαρρηκτών τελείωσε. Η παρατηρητικότητα των αστυνομικών είχε αποτέλεσμα. Εντόπισαν στο Αχλάδι του δήμου Στυλίδας, τους δύο Ρομά που είχαν στην κατοχή τους τον σκύλο.

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον των αστυνομικών είναι η ράτσα του σκύλου. Πρόκειται για ακριβό ζώο που δεν συναντά κανείς σε Ρομά. Μάλιστα ήταν κακοποιημένο, καθώς είχε κομμένη την ουρά του. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε πως πρόκειται για τον σκύλο που είχε κλαπεί κατά την διάρκεια της διάρρηξης του σπιτιού στο Μαρίνι, άλλωστε είχε ηλεκτρονικό τσιπ και αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια.

Σε βάρος των δύο Ρομά που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής σχηματίστηκε δικογραφία και στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, αφού έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου

Πηγή: tvstar
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: