Γιατί αν δείτε πλαστικό μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου σας, είστε σε κίνδυνο « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Γιατί αν δείτε πλαστικό μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου σας, είστε σε κίνδυνο

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Ιουλίου 04, 2018  | 

Μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα! Δείτε στο βίντεο πώς κλέβουν τα αυτοκίνητα με το κόλπο του "πλαστικού μπουκαλιού νερού".

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει στην παγίδα «πλαστικού μπουκαλιού νερού» που έχει ως αποτέλεσμα την κλοπή του αυτοκινήτου τους. Πώς όμως γίνεται;

Αναρίθμητα βιντεάκια στο Youtube δείχνουν τον εύκολο τρόπο με τον οποίο ανίδεοι κλέβουν αυτοκίνητα αγνώστων. Ένα πλαστικό μπουκάλι νερού κάνει όλη τη δουλειά για αυτούς! Οι οδηγοί πρέπει να είναι ενήμεροι για τα κρούσματα κλοπής με την τεχνική αυτή, προκειμένου να μη πέσουν στην παγίδα και να αποφύγουν το χειρότερο.

Τι κάνουν; Εντοπίζουν ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στριμώχνουν ένα πλαστικό μπουκάλι νερού πάνω ακριβώς από τη ρόδα του αυτοκινήτου και έτοιμο το σχέδιο! Ύστερα, αρκεί να περιμένουν τον οδηγό να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο του και να το βάλει μπρος. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο οδηγός κωλύεται να οδηγήσει, ακούει έναν περίεργο ήχο στη ρόδα και ανοίγει την πόρτα με σκοπό να πάει να δει τι συμβαίνει στην ρόδα που είναι κοντά στη θέση του συνοδηγού.

Αφηρημένοι πολλοί οδηγοί ξεχνάνε να βγάλουν τα κλειδιά και να κλείσουν το αμάξι τους αφού το να κοιτάξουν απλά τη ρόδα και να δουν τι συμβαίνει είναι υπόθεση δευτερόλεπτων. Σε αυτά τα δευτερόλεπτα όμως γίνονται πράγματα που δεν μπορούν να φανταστούν! Όσο ο οδηγός βλέπει τη ρόδα του και προσπαθεί να βγάλει το μπουκάλι, ο άγνωστος μπαίνει στο αυτοκίνητο, το βάζει μπρος και εξαφανίζεται!

Το κόλπο έχει γίνει πολύ γνωστό και πλέον εφαρμόζεται παγκοσμίως. Για αυτό, οι αστυνομικές αρχές εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς.

Αν λοιπόν εσείς ποτέ τύχει και δείτε το μπουκάλι νερού στη ρόδα σας, προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας!

Δείτε το βίντεο:


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: