Ρατσιστική επίθεση κατά πρωταθλήτριας σφαιροβολίας – Της πέταξαν αυγό στο πρόσωπο « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Ρατσιστική επίθεση κατά πρωταθλήτριας σφαιροβολίας – Της πέταξαν αυγό στο πρόσωπο

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 31, 2018  | 

Επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής η Ιταλίδα πρωταθλήτρια σφαιροβολίας Νταίζη Οζάκουε. Είκοσι δύο ετών, Η Οζάκουε, 22 ετών και μαύρη, καθώς κατάγεται από τη Νιγηρία, έγινε στόχος αγνώστων ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στην τοποθεσία Μονκαλιέρι, στο Πεδεμόντιο. Οι δράστες της πέταξαν αυγό στο πρόσωπο από αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει σχετικά μεγάλη ταχύτητα.

Η νιγηριανής καταγωγής αθλήτρια, η οποία έχει γεννηθεί στην βορειοδυτική Ιταλία, τραυματίσθηκε στο μάτι και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για να αφαιρεθεί μέρος από το κέλυφος που βρίσκεται στον κερατοειδή. Πρόκειται πάντως να πάρει μέρος στο διεθνές πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο.

Η επίθεση μπορεί να συνδέεται με ρατσιστικά κίνητρα και καταγγέλθηκε και από την νεολαία της κεντροαριστεράς, της οποίας η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας είναι μέλος.

«Όποιος αρνείται την ρατσιστική δίνη που αυξάνεται στην χώρα μας, γίνεται συνένοχος», έγραψε στο Twitter o γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος Μαουρίτσιο Μαρτίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: