Ξέσπασε κατά του Νάσου Παπαργυρόπουλου! «Τον βλέπουμε με το βρακί πέντε μήνες και τώρα…» « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Ξέσπασε κατά του Νάσου Παπαργυρόπουλου! «Τον βλέπουμε με το βρακί πέντε μήνες και τώρα…»

Κατηγορία Lifestyle στις   Ιουλίου 23, 2018  | 

«Εκνευρίζομαι...

Καλό παιδί είναι, αλλά γιατί έχει αυτή τη στάση;».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής Splash, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Τζωρτζέλα Κοσιάβα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Παιδιά από σπίτι” ξέσπασε κατά του πρώην παίκτη του Survivor.

«Εκνευρίζομαι, όχι μόνο εγώ, αλλά πιστεύω και ο κόσμος που μας βλέπει. Πάει σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, δεν τον ξέρει κανένας, γίνεται γνωστός ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος… Τον βλέπουμε με το βρακί, με το μαγιό πέντε μήνες που είναι εκεί πέρα σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές του. Να κλαίει, να συγκινείται, να εξομολογείται προσωπικές του ιστορίες… Και τώρα δεν θέλει να απαντήσει γιατί οι ερωτήσεις είναι κουτσομπολίστικες. Πώς γίνεται αυτό, που πας σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, βγάζεις τη ζωή σου στη φόρα, την καταθέτεις έτσι όπως είναι, και μετά δεν θες να απαντάς.

Οι συγκεκριμένοι δεν είναι διάσημοι, είναι αναγνωρίσιμοι. Διάσημοι στην Ελλάδα είναι ο Ρουβάς, η Βίσση, η Μενεγάκη… Αυτός είναι ένας αναγνωρίσιμος, που τον μάθαμε, άλλοι τον ξέρουν βέβαια, όμως ο κόσμος τον έμαθε μέσα από το παιχνίδι. Δηλαδή, δεν κατάλαβα; Επιλέγεις τι θα απαντήσεις και τι δεν θα απαντήσεις; Καλό παιδί είναι, αλλά γιατί έχει αυτή τη στάση;», είπε μεταξύ άλλων η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.


tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: