Σοκ σε μαιευτήριο: Νοσοκόμα σκότωσε 8 βρέφη στη μονάδα νεογνών « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Σοκ σε μαιευτήριο: Νοσοκόμα σκότωσε 8 βρέφη στη μονάδα νεογνών

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουλίου 03, 2018  | 

Η αστυνομία του Cheshire ανακοίνωσε ότι η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα στη μονάδα νεογέννητων του νοσοκομείου. «Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την αστυνομία του Cheshire στην έρευνά τους» τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή του.

«Ζητώντας τη συνδρομή της αστυνομίας σε αυτό δεν ήταν κάτι που κάναμε χωρίς σκέψη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταλάβουμε τι έγινε εδώ και να πάρουμε τις απαντήσεις που τόσο απελπισμένα ζητούν οι οικογένειες».

Η έρευνα ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 και αρχικά επικεντρώθηκε στον θάνατο 15 μωρών από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016.

Αποκαλύψεις τρόμου σε μαιευτήριο
Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τους θανάτους 17 μωρών και 15 περιστατικών καταρρεύσεων βρεφών μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2016.

«Πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη και ευαίσθητη έρευνα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καθορίσουμε λεπτομερώς τι οδήγησε στους θανάτους των βρεφών» υπογράμμισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Λόγω της φύσης της υπόθεσης και ως μέρος των συνεχιζόμενων ερευνών μας έχουμε συμβουλευτεί αρκετούς ειδικούς. Έχουμε μιλήσει με μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτή η έρευνα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλες τις οικογένειες, το προσωπικό, τους ασθενείς στο νοσοκομείο και τους πολίτες. Οι γονείς όλων των μωρών συνεχίζουν να ενημερώνονται και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλες τις οικογένειες και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στο επίκεντρο υπάρχουν αρκετές οικογένειες που ζητούν απαντήσεις για το τι συνέβη στα παιδιά τους».
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: