Μεξικό: Αστυνομικοί εξοπλίστηκαν με σφεντόνες - Τους πήραν τα όπλα! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Μεξικό: Αστυνομικοί εξοπλίστηκαν με σφεντόνες - Τους πήραν τα όπλα! (video)

Κατηγορία Καιρός στις   Ιουνίου 29, 2018  | 


Με σφεντόνες περασμένες στη ζώνη τους και πέτρες ως «πυρομαχικά» θα κυκλοφορούν αστυνομικοί σε δήμο του Μεξικού, μετά την απόφαση της τοπικής κυβέρνησης να αφαιρέσει τα όπλα τους.

Από τα 130 μέλη του αστυνομικού τμήματος του Αλβαράδο, μόνο οι 30 πέρασαν τα απαραίτητα τεστ και κρίθηκαν κατάλληλοι για υπηρεσία, κάτι που οδήγησε την πολιτεία της Βερακρούς στην απόφαση να αφοπλίσει το σώμα!

Έπειτα από αυτό, ο δήμαρχος Μπογκάρ Ρουίθ Ρόσας τους μοίρασε σφεντόνες και μικρές σακούλες με πέτρες, σε μία συμβολή κίνηση διαμαρτυρίας. Μάλιστα, τους έκανε και μια μικρή επίδειξη για τη χρήση της σφεντόνας! Επρόκειτο βέβαια για συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Ο ίδιος απέδωσε τον αφοπλισμό της τοπικής αστυνομίας σε πολιτική βεντέτα, ενόψει των εκλογών της 1ης Ιουλίου. Ολα αυτά σε μία περιφέρεια στην οποία την τελευταία δεκαετία έχουν ανακαλυφθεί μαζικοί τάφοι με εκατοντάδες πτώματα, ενώ έχουν δολοφονηθεί τουλάχιστον 20 δημοσιογράφοι.iefimerida.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: