Ο σκύλος αυτός κλαίει ασταμάτητα μετά την επέμβαση - Ο τρόπος που τον παρηγορεί ο γιατρός του λυγίζει το διαδίκτυο (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Ο σκύλος αυτός κλαίει ασταμάτητα μετά την επέμβαση - Ο τρόπος που τον παρηγορεί ο γιατρός του λυγίζει το διαδίκτυο (video)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Ιουνίου 29, 2018  | 

Αυτός ο σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει ύστερα από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε 

Ο κτηνίατρος τον αγκαλιάζει σαν μωρό και αυτό ηρεμεί!

Ο κτηνίατρος δεν είναι μόνο ένας γιατρός για τα ζώα, αλλά πάνω από όλα, ένας άνθρωπος φιλόζωος που με κάθε ευκαιρία τα φροντίζει και τους δείχνει την αγάπη του.

Ο μικρός σκύλος Meesha που μεγάλωνε μέχρι τότε σε ίδρυμα, αφού η οικογένειά του δεν μπορούσε πια να το φροντίζει, έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μόλις άρχισε να συνέρχεται σιγά σιγά από την αναισθησία, ο σκύλος ένιωθε περίεργα με τις αλλαγές στον οργανισμό του και δεν μπορούσε να σταματήσει τα κλάματα.

Ο κτηνίατρος συγκινημένος από την αντίδραση του σκύλου, τον έσφιξε σφιχτά στην αγκαλιά του σαν μωρό και του πρόσφερε την αγκαλιά και τα φιλιά που είχε ανάγκη για να ηρεμήσει. Λίγο αργότερα ο σκύλος συνήλθε και το βίντεο αυτό "άγγιξε" πολύ κόσμο.

Ο Meesha τώρα χαίρει άκρας υγείας και απολαμβάνει τη ζεστασιά ενός σπιτιού και μιας οικογένειας που τον αγαπά και τον φροντίζει. 

Δείτε το βίντεο:

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: