Αυτοκίνητο απέφυγε για χιλιοστά το ατύχημα όταν ένα μικρό παιδί πετάχτηκε στον δρόμο (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αυτοκίνητο απέφυγε για χιλιοστά το ατύχημα όταν ένα μικρό παιδί πετάχτηκε στον δρόμο (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουνίου 13, 2018  | 

Η παρολίγο τραγωδία αποφεύχθηκε εξαιτίας των ταχύτατων ριφλέξ του οδηγού, όμως σε άλλες περιπτώσεις οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές.

Οι κίνδυνοι που ελοχεύουν σε κάθε δρόμο όταν διασταυρώνονται οχήματα με πεζούς θα πρέπει να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή στα μυαλά όσων κυκλοφορούν είτε με τα πόδια είτε μέσα σε αυτοκίνητα και πάνω σε δίκυκλα, καθώς μία απερισκεψία της στιγμής μπορεί να αποβεί μοιραία.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στο παρακάτω βίντεο που καταγράφηκε από την ενσωματωμένη GoPro κάμερα στο κράνος ενός μοτοσυκλετιστή σε δρόμο του Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένα ανήλικο αγόρι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο με παραλίγο ολέθριες συνέπειες.

Το μικρό αγόρι έπαιζε με φίλο του, όταν στην προσπάθειά του να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο παραλίγο να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα, το οποίο ευτυχώς πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως.

Ο σοκαρισμένος οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα σταματημένος, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα είχαν μόλις συμβεί, ενώ ο μοτοσυκλετιστής που κατέγραψε το συμβάν εφιστά την προσοχή σε όλους όσους οδηγούν σε κατοικημένες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τα μικρά παιδιά αγνοούν πολλές φορές του θανατηφόρους κινδύνους.


gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: