Δείτε τι υποχρεώνει τις αεροσυνοδούς να κάνουν η Qatar Airways! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Δείτε τι υποχρεώνει τις αεροσυνοδούς να κάνουν η Qatar Airways!

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουνίου 29, 2018  | 

Μεσαιωνικές εντολές προς τις αεροσυνοδούς από τους επικεφαλής της εταιρείας

Ο φόβος και ο τρόμος των εργαζομένων στην "Qatar Airways" είναι ο επικεφαλής της εταιρείας, Ακμπάρ αλ Μπάκερ, ο οποίος, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα "Bild", υποχρεώνει τους υπαλλήλους προτού πιάσουν δουλειά, να υπογράψουν ένα αναχρονιστικό συμβόλαιο.

Ο ισχυρός άνδρας των πεντάστερων καταριανών αερογραμμών, αλλά και επικεφαλής του αεροδρομίου του Κατάρ, είχε τη... φαεινή ιδέα να συντάξει ένα συμβόλαιο, το οποίο οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να υπογράψουν, αν θέλουν να εργαστούν στην "Qatar Airways". Οι εντολές που καλούνται να ακολουθήσουν πιστά είναι οι ακόλουθες: 

- Οι γυναίκες δεν θα πρέπει για τα επόμενα πέντε χρόνια να μείνουν έγκυες. Σε περίπτωση που μία εργαζόμενη μείνει έγκυος, αποχωρεί άμεσα από την εργασία της.

- Αν βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους και θέλουν να παντρευτούν, θα πρέπει, προτού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να πάρουν τη συγκατάθεση της εταιρείας.

- Eπιπλέον,οι γυναίκες δεν θα πρέπει να κυκλοφορούν δημοσίως με άνδρες που δεν είναι συγγενείς τους (πατέρας ή αδερφός), αρραβωνιαστικοί ή σύζυγοι.

- Οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να αναρτούν φωτογραφίες στο Facebook.

- Τα μέλη του πληρώματος των "Qatar Airways" δεν θα πρέπει να εμφανίζονται σε μπαρ, φορώντας την στολή εργασίας, ακόμα κι αν θέλουν να πιουν ένα ποτήρι νερό.

- Τέλος, οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να μασάνε τσίχλα, να καπνίζουν, ακόμα και να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο, όταν φορούν την στολή εργασίας.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: