Της έκοψε με τα δόντια το δάχτυλο γιατί δεν πλήρωνε το νοίκι (Σκληρές Photos) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έκαναν ληστεία μέσα σε 5 λεπτά και κέρδισαν... 14 χρόνια φυλακή! (video)

Δυο κακοποιοί που λήστεψαν μανάβικο στην Αγγλία βρίσκονται πια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όπου θα παραμείνουν για τα επόμενα 8 και...

Της έκοψε με τα δόντια το δάχτυλο γιατί δεν πλήρωνε το νοίκι (Σκληρές Photos)

Κατηγορία Διεθνή στις   Ιουνίου 15, 2018  | 

Μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο κατηγορείται ότι δάγκωσε το δάχτυλο μιας γυναίκας, κατά τη διάρκεια του καβγά τους για ένα χρωστούμενο ενοίκιο.

Η 27χρονη Λουίζα Τζένσεν δάγκωσε και έκοψε μέχρι και το κόκκαλο του δείκτη του αριστερού χεριού της 30χρονης Λάουρα Γκουίν.

Η 30χρονη έχασε σχεδόν ολόκληρο το τμήμα του δακτύλου, το οποίο δεν ανακτήθηκε ποτέ.

Μετά από το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 11 Οκτωβρίου του 2017, η Γκουίν ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να σφραγίσει την πληγή.

Είπε στο δικαστήριο ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να λυγίσει το δάχτυλο πλήρως. Η Τζένσεν παραδέχτηκε ότι χτύπησε στην μπροστινή πόρτα της 30χρονης, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ένοχη για τον τραυματισμό της.

Αρνήθηκε ότι έχε δαγκώσει το δάχτυλό της και ισχυρίζεται ότι η 30χρονης της επιτέθηκε πρώτα. Ο τσακωμός άρχισε γιατί η Γκουίν χρωστούσε ένα νοίκι στην θεία της Τζένσεν.

Η Γκουίν φέρεται να έστειλε ένα μήνυμα στη θεία της Τζένσεν, στο οποίο έλεγε ότι «θα κόψει το κεφάλι της Τζένσεν» αν συνέχιζε την επικοινωνία μαζί της.

Έπειτα αντάλλαξαν υβριστικά μηνύματα στο Facebook και η κατάσταση ξέφυγε με την Τζένσεν να φτάνει έξω από την πόρτα της Γκουίν.
topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: