Ο ροκ σταρ που πέθανε από μια ασθένεια που «έτρωγε» τις σάρκες του « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Ο ροκ σταρ που πέθανε από μια ασθένεια που «έτρωγε» τις σάρκες του

Κατηγορία Περίεργα στις   Ιουνίου 29, 2018  | 

Κάποια στιγμή μάλιστα κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από ένα ταξίδι στα κανάρια νησιά το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο επειδή οι συνεπιβάτες του δεν άντεχαν τη μυρωδιά της σαπισμένης σάρκας και έκαναν εμετό.

Ο 58χρονος Ρώσος ροκ σταρ Αντρέι Σουτσίλιν έπασχε από μια ασθένεια που ονομάζεται necrosis και κατά την οποία οι σάρκες του ασθενούς σαπίζουν και αποσυντίθενται. Οι πληροφορίες λένε ότι κόλλησε κάποιο μικρόβιο που ευθύνεται για αυτή την ασθένεια στις διακοπές που είχε πάει πρόσφατα στα Κανάρια νησιά.

Κατά την επιστροφή του το σώμα του άρχισε να αποσυντίθεται και ενώ το αεροπλάνο του έπρεπε να προσγειωθεί στο Άμστερνταμ, προσγειώθηκε αναγκαστικά στο Φάρο στην Πορτογαλία, επειδή οι συνεπιβάτες του έκαναν μαζικά εμετό αφού δεν άντεχαν τη βρώμα που ανέδυε από τις σαπισμένες του σάρκες. Αρχικά ο πιλότος του ζήτησε να κλειστεί στην τουαλέτα του αεροπλάνου, αλλά και έτσι η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη.

Ο Σουτσίλιν που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους Ρώσους κιθαρίστες στη ροκ σκηνή της χώρας, εξέπνευσε έναν μήνα μετά σε νοσοκομείο της Μόσχας
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: