Τι φοβάται ο Τσίπρας και θέλει να κλείσει άρον – άρον τη συζήτηση για την πρόταση μομφής « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Τι φοβάται ο Τσίπρας και θέλει να κλείσει άρον – άρον τη συζήτηση για την πρόταση μομφής

Κατηγορία Ελλάδα στις   Ιουνίου 15, 2018  | 

Σκάρτα δύο 24ώρα θέλει να διαθέσει η κυβερνητική πλειοψηφία στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία, αμφισβητώντας τη νομιμοποίηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Και ενώ άπαντες ανέμεναν πως η συζήτηση, που πρόκειται να ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης, θα ολοκληρωνόταν τα μεσάνυχτα της τρίτης ημέρας, δηλαδή του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης φέρεται να θέλει να ολοκληρωθούν τα πάντα μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας!

Πέραν του ότι πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο, αφού μέχρι τώρα τηρούνταν η προαναφερθείσα διαδικασία για ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της τρίτης ημέρας, ενδεχόμενη απόφαση να κλείσει η διαδικασία το μεσημέρι του Σαββάτου σημαίνει ότι θα αφιερωθούν λιγότερα από δύο 24ώρα για συζήτηση.

Γιατί συμβαίνει αυτό, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται στελέχη της Πειραιώς. Διότι για το απόγευμα του Σαββάτου προγραμματίζεται στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ και το τελευταίο που επιθυμεί η κυβερνητική πλειοψηφία είναι να συνεδριάζει η Βουλή καθώς χιλιάδες πολίτες θα διαδηλώνουν εκτός.

Περιττό να ειπωθεί ότι ακόμη και η πληροφορία για τους χειρισμούς της πλειοψηφίας αρκούσε για να προκαλέσει οργή στους γαλάζιους κοινοβουλευτικούς, με τις φωνές τους να ακούγονται στη διάσκεψη των Προέδρων και, προσεχώς, στην Ολομέλεια.

newpost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: