Ένας υποτιμητικός χαρακτηρισμός οδήγησε στο φόνο του 26χρονου στο Περιστέρι « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Ένας υποτιμητικός χαρακτηρισμός οδήγησε στο φόνο του 26χρονου στο Περιστέρι

Κατηγορία Ελλάδα στις   Ιουνίου 30, 2018  | 

Μία κουβέντα, ένας υποτιμητικός χαρακτηρισμός, μία λέξη που το θύμα την έφερε βαρέως, είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσουν οι νεαροί από την Αλβανία να λογομαχήσουν έντονα και ο 26χρονος να πέσει νεκρός στο Περιστέρι. 

Παιδιά του μεροκάματου, δεν ήταν μπλεγμένοι με παράνομες δραστηριότητες. Ο δράστης, 28 ετών, δούλευε σε μαγαζί που πουλά τυρόπιτες, και το θύμα σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα όταν δράστης και θύμα συναντήθηκαν.

Ο 28χρονος χρησιμοποίησε έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό για το θύμα και όταν ο 26χρονος το πληροφορήθηκε ξεκίνησε η κόντρα.

Τα τηλεφωνήματα απανωτά, μέχρι που τη νύχτα της 27ης Ιουνίου ο 26χρονος με τον αδερφό του πήγαν σε ένα μπαρ στο Γκάζι, κατανάλωσαν αλκοόλ και ύστερα πήγαν στο σπίτι του δράστη για να λύσουν τη διαφορά τους. "Κατέβα κάτω να λογαριαστούμε, αν φοράς παντελόνια" φέρεται να είπε στον 28χρονο το θύμα.

Πιάστηκαν στα χέρια, ο πατέρας του δράστη κρατούσε έναν μπαλτά, το θύμα ένα μαχαίρι. Επάνω στον καβγά ο 28χρονος τραυμάτισε τον 26χρονο. Το θύμα και ο αδερφός του έτρεξαν να σωθούν, αλλά ο 26χρονος κατέρρευσε λίγα μέτρα μακριά και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο. Ο αδερφός του πήγε στην αστυνομία, αλλά τα είχε χαμένα και αρχικά δεν μπορούσε να δώσει τη σωστή διεύθυνση. Τα στελέχη του ΤΑ Περιστερίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής βρήκαν το σωστό σπίτι, εισέβαλαν με εισαγγελέα και πέρασαν χειροπέδες στον 59χρονο πατέρα. Λίγο αργότερα και στον γιο του, που ομολόγησε την πράξη του.

bloko.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: