Προσπαθούσε να ξεφύγει από την Αστυνομία και «τρύπωσε» σε ένα…τζακούζι! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Προσπαθούσε να ξεφύγει από την Αστυνομία και «τρύπωσε» σε ένα…τζακούζι! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Μαΐου 08, 2018  | 

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε αυτό το ζευγάρι μόλις αντιλήφθηκε ότι ένας ύποπτος που έψαχνε η Αστυνομία, κρυβόταν στο τζακούζι του σπιτιού του!

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια σοκαρισμένο μαθαίνει από την Αστυνομία ότι ένας καταζητούμενος είναι πιθανό να κρύβεται σπίτι του. Και όντως έτσι είχαν τα πράγματα, αφού ο ύποπτος ήταν καλά κρυμμένος στο τζακούζι του σπιτιού!

Ποιος το περίμενε ότι στην πίσω αυλή ενός μεγάλου και πολυτελούς σπιτιού θα βρεθεί ο άνδρας που έψαχνε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη του 29χρονου Erick Flowers μετά από μία πολύωρη καταδίωξη. Ωστόσο, κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν την κατεύθυνση στην οποία κινείτο και να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι κρύβεται σε ένα από τα σπίτια μιας ήσυχης γειτονιάς.

«Όταν είδα αυτόν τον άνδρα στο τζακούζι μας η καρδιά μου χτύπησε πολύ δυνατά. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πεθάνει! Ευτυχώς, βρέθηκε ζωντανός!», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Don Norell.

Ο Erick βρέθηκε ζωντανός αλλά έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Η θερμοκρασία στο τζακούζι άγγιζε περίπου τους 38 βαθμούς Κελσίου και ήταν λογικό να επηρεάσει την υγεία του νεαρού άνδρα που ίσα ίσα μπορούσε να βγάλει το κεφάλι του έξω από το τζακούζι και να πάρει ανάσα…

Δείτε το βίντεο:


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: