Τραγικό: Πήγε να τραβήξει την τέλεια selfie και έπεσε σε...καταρράκτη! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τραγικό: Πήγε να τραβήξει την τέλεια selfie και έπεσε σε...καταρράκτη! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Μαΐου 08, 2018  | 

Σκηνές σοκ κατέγραψε η κάμερα μ’ έναν Ινδό να γλιστρά προσπαθώντας να τραβήξει την «τέλεια selfie» και να πέφτει σ’ έναν καταρράκτη ύψους 16 μέτρων!

Στο βίντεο διακρίνεται ο 24χρονος Σουμπράτ Ναγκ να χάνει την ισορροπία του και να γλιστρά ανεξέλεγκτα σε μια ολισθηρή πλαγιά προς τον καταρράκτη Γκάλι Γκαμπντάρ του ανατολικού κρατιδίου Οντίσα στον κόλπο της Βεγγάλης.

Οι φίλοι του παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τη σκηνή, ανήμποροι να τον βοηθήσουν. Λίγο αργότερα κατέβηκαν στο σημείο όπου είχε πέσει και τον παρέλαβαν αιμόφυρτο. Ο νεαρός -υπάλληλος εμπορικού κέντρου- ήταν ακόμη λιπόθυμος όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι περισσότεροι θάνατοι που σχετίζονται με selfies καταγράφονται στην Ινδία. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon και του Ινστιτούτου Πληροφορικής Indraprastha του Νέου Δελχί από τους 127 θανάτους που αναφέρθηκαν στο διάστημα μεταξύ του Μαρτίου του 2014 και του Σεπτεμβρίου του 2016, οι 76 καταγράφηκαν στην αστιατική χώρα. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που η αστυνομία του Μουμπάι όρισε 15 συγκεκριμένα σημεία της πόλης όπου κάτοικοι και τουρίστες μπορούν να ποζάρουν ακίνδυνα για selfies.


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: