Βρίσκεις τη δουλειά σου κουραστική; - Αυτή η γυναίκα ανεβαίνει βράχο 180 μέτρων χωρίς σκοινί για να ζήσει! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Βρίσκεις τη δουλειά σου κουραστική; - Αυτή η γυναίκα ανεβαίνει βράχο 180 μέτρων χωρίς σκοινί για να ζήσει!

Κατηγορία Περίεργα στις   Μαΐου 05, 2018  | 

Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις με την δουλειά του γραφείου! Τουλάχιστον δεν είναι επικίνδυνη!

Η Luo Denping είναι μια 36 ετών, ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες, ζει στην Κίνα, και είναι μητέρα 2 παιδιών. Η ίδια, για να βγάλει τα προς το ζην, ρισκάρει καθημερινά τη ζωή της ανεβαίνοντας σε βράχο 180 μέτρων στην επαρχία Guizhou, πάνω από τον ποταμό Ziyun Getu, χωρίς ασφάλεια και σχοινιά, λειτουργώντας ως τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες της περιοχής.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο (video)
Από παιδί έμαθε από τον πατέρα της, να σκαρφαλώνει στα απότομα και ψηλά βράχια χωρίς σχοινί για να συλλέξει περιττώματα πουλιών που χρησιμοποιούσαν οι δικοί της ως κοπριά στις καλλιέργειες αλλά και για να μαζέψει βότανα που πουλούσαν στους τουρίστες. Όταν ένας τουρίστας της έδωσε φιλοδώρημα, κατάλαβε ότι μπορεί να το κάνει επάγγελμα.

Πρόσφατα το BBC παρουσίασε τη ζωή της, επισημαίνοντας πως είναι η μόνη γυναίκα από την ομάδα που υπάρχει εκεί η οποία φτάνει στην κορυφή του βράχου σε μόλις 20 λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια της. Τα χρήματα που κερδίζει, μέσα σε μια ημέρα, είναι περίπου 3.000 γιουάν (περίπου 450 δολάρια) συν τα φιλοδωρήματα των τουριστών.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σήκωσε Drone έξω απ' το σπίτι του. Μόλις ανακάλυψε τι υπήρχε πίσω από τη δορυφορική έπαθε σοκ (video)
athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: