Το απίστευτο περιστατικό που τράβηξε τυχαία ένας τουρίστας με το drone του « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Το απίστευτο περιστατικό που τράβηξε τυχαία ένας τουρίστας με το drone του

Κατηγορία Περίεργα στις   Ιανουαρίου 16, 2018  | 

Όταν ο Artem Tkachenko θέλησε να τραβήξει με το drone του εντυπωσιακά πλάνα από μια εξωτική παραλία στις Μπαχάμες, δεν περίμενε να αντικρίσει ένα τέτοιο θέαμα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Τουρίστας βρέθηκε σε μία εξωτική παραλία στις Μπαχάμες και θέλησε να καταγράψει με το drone του τα καταγάλανα νερά της. Αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς.

Την ώρα που ο ανυποψίαστος τουρίστας Artem Tkachenko κατέγραφε τα εντυπωσιακά πλάνα πάνω από την παραλία, ένα παιδί θέλησε να βουτήξει στη θάλασσα. Το φοβερό είναι ότι ο τουρίστας παρατήρησε ότι δίπλα στο παιδάκι που μόλις είχε βουτήξει στη θάλασσα, έρχοντουσαν προς το μέρος του τέσσερις καρχαρίες.

«Τρέχα! Καρχαρίες! Τρέχα γρήγορα!», φώναξε ο τρομαγμένος τουρίστας για να προειδοποιήσει το μικρό παιδί που έκανε βουτιές ανέμελο δίχως να έχει επίγνωση σχετικά με το τι συμβαίνει γύρω του και τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Artem Tkachenko ανέβασε ύστερα το βίντεο αυτό στον λογαριασμό του στο Youtube για να επιστήσει την προσοχή στις οικογένειες να μην αφήνουν μόνα τα παιδιά τους στην παραλία.

Δείτε το βίντεο:


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: