Σοκαριστικό! Έβαλαν ποντικοπαγίδα και έπιασαν... τέρας! [photo] « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Σοκαριστικό! Έβαλαν ποντικοπαγίδα και έπιασαν... τέρας! [photo]

Κατηγορία Περίεργα στις   Σεπτεμβρίου 21, 2017  | 


Ενα «τέρας» φαίνεται πως τρομοκρατούσε τον τελευταίο καιρό ένα προάστιο της Στοκχόλμης, καθώς, οι κάτοικοι έκαναν λόγο για...ένα τεράστιο τρωκτικό το οποίο έβλεπαν να περιφέρεται σε κήπους και δρόμους. Τελικά ένα ζευγάρι κατάφερε να πιάσει κυριολεκτικά σε μια φάκα τεραστίων διαστάσεων στο σπίτι ενός ζευγαριού Σουηδών.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η dailymail, υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει όταν παρατήρησε πως η γάτα τους δεν ήθελε να μπει στην κουζίνα του διαμερίσματός τους.

Σύντομα ήρθε η στιγμή και για το ίδιο το ζευγάρι να δει το… τέρας με τα μάτια του, καθώς, το εντόπισαν να βολτάρει στην αυλή του σπιτιού τους και έμειναν πραγματικά έντρομοι.

Τον δάγκωσε αράχνη και 4 μέρες μετά επιχείρησε να… παρέμβει στο σημείο που είχε πρηστεί (video)


Η οικογένεια αναφέρει ότι ο αρουραίος είχε μπει στο σπίτι κυριολεκτικά μασώντας τον εξωτερικό τοίχο, ενώ κρυβόταν πίσω από το πλυντήριο πιάτων προκαλώντας μάλιστα και διαρροή, καθώς, είχε καταφάει και τους σωλήνες.

Κάλεσαν μια εταιρεία απεντόμωσης – μυοκτονίας η οποία χρησιμοποίησε βιομηχανικού τύπου παγίδες για να πιάσουν τον τεράστιο αρουραίο. Ωστόσο, ο μήκους 38 εκατοστών αρουραίος δεν σκοτώθηκε ούτε όταν πιάστηκε στη φάκα, αλλά την πήρε μαζί του μέχρις ότου να πεθάνει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι από ασφυξία.


Ανατριχιαστικό βίντεο: Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ταυρομάχος μέσα στην αρένα

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: